In de webwinkel vindt u de huidverzorgingsproducten van Malima en Loverock. Dit zijn de merken waar ik dagelijks mee werk in de salon. Ook vindt u leuke wellness gifts van het merk Puur Zeep en Mijn Stijl. Alle producten in de webwinkel zijn zo eerlijk mogelijk vervaardigd, rekening houdend met natuur en milieu.

 

Als schoonheidsspecialiste vind ik het erg belangrijk dat de huidverzorgingsproducten die aangeboden worden in de webwinkel, op de juiste manier worden gebruikt. Heeft u vragen over de verzorging van uw huid of bent u niet zeker welk product voor u geschikt is? Ik geef u daar graag persoonlijk advies over. U kunt dan contact opnemen via het contactformulier of bellen/appen naar 06 34834882

 

Naast het verzenden, kunt u er ook voor kiezen om de producten af te halen in de salon. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met bovenstaand telefoonnummer.

 

Uw bestelling wordt met alle zorg verpakt. Is uw bestelling een cadeautje? Geef dit dan aan tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld. Ik pak de producten dan GRATIS feestelijk voor u in!

 

Ik wens u veel winkelplezier!

  • Veilig betalen met iDEAL
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Gratis inpakservice
  • Gratis huidadvies
  • Bezorging binnen 1 tot 3 werkdagen (indien voorradig)