bellabaci body cuppingmassage

30 min | € 35,00

60 min | € 65,00

Wat is Bellabaci cuppingmassage

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang. 

 

Hoe voelt Bellabaci massage?

Mensen ervaren vaak tintelingen en diepe warmte, zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en men raakt vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde "cup kiss" worden gevormd. Dit is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Dit is geen blauwe plek, maar geeft aan dat er veel afvalstoffen in dat gebied aanwezig zijn. De verkleuring zal na enkele dagen verdwijnen.   

 

Body Cupping

Dit is de ideale behandeling voor als je last hebt van o.a: pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, rug- en gewrichtspijn, hoofdpijn of migraine. Bij veel problemen of ongemakken is body cupping  goed in te zetten mits je geen contra indicaties hebt. De cups zorgen voor het ontgiften van het lichaam, het verbetert de weerstand en de doorbloeding. Het geeft je lichaam energie en een weldadige innerlijke rust. 

 

Contra indicaties:

Hoge bloeddruk, algehele malaise, zwangerschap, spataderen, diabetici, medicatie bloedverdunners, hernia, kanker en ontsteking van de aders. 

 

Voordelen van Body Cupping

Het geeft een diepe ontspanning en verhelpt stress. Het zorgt voor een betere doorbloeding, pijnverlichting, verbeterde lymfedrainage, vermindering van spierspanning, en een gevoel van algeheel welbevinden. Het helpt bij ontgifting, een betere werking van het immuunsysteem en verbetert slapeloosheid.